De Getananny.nl Oppaswaardering

Wat is de oppaswaardering...

...voor families?
Iedere oppas op Getananny heeft een waarderig, tussen minimaal 0 en maximaal 5 sterren. De oppassers krijgen deze waardering wanneer zij een volledig profiel hebben, actief zijn op Getananny.nl, of aanbevolen worden door andere families. Het is dus geen 'betrouwbaarheidsmeter', maar geeft wel een indicatie over de persoon achter het profiel.

Heeft een oppas bijvoorbeeld 4 sterren, maar geen referentie bij de advertentie? Dan is deze oppas recent nog op de site geweest, en actief in reageren op verzoeken van families.
Een oppas zonder referentie met slechts 2 sterren duidt er op dat de oppas al een tijdje niet actief is geweest, en misschien geen volledig profiel heeft aangemaakt. De kans op succesvol contact met deze oppas is dan mogelijk kleiner.
Uiteraard heeft een positieve referentie van een andere familie op Getananny.nl een positief effect op het aantal sterren.

...voor oppassers?
De Oppaswaardering zegt iets over hoe actief je bent op Getananny.nl en eventueel over je oppaservaringen via Getananny.nl.
Wil jij hoog gewaardeerd worden op Getananny.nl en zo bij families een stapje voor hebben? Dat doe je zo:
- Zorg dat je profiel volledig is. Geef wat informatie over jezelf, en voeg een foto toe.
- Blijf actief op de site. Ook als je zelf geen geschikte familie vindt op de site, kom wel regelmatig even inloggen, om zo te laten merken dat je nog steeds interesse hebt in oppaswerk.
- Ontvang je een bericht? Zorg dan dat je deze beantwoord, ook al heb je geen interesse of komt het even niet zo goed uit.
- Heb je via Getananny.nl opgepast? Vraag de familie dan of ze een referentie bij jouw advertentie willen plaatsen.
Hou je je aan deze regels, dan weet je zeker dat je altijd bovengemiddeld scoort!


sluiten