Over Getananny

Wat is getananny.nl eigenlijk?
Bij het zoeken naar een oppas via internet bent u op Getananny.nl beland. Misschien bent u nog niet bekend met het zoeken van een oppas via internet. Hoe werkt dat? Is het wel veilig? En wat bieden jullie eigenlijk? Logische vragen! De antwoorden zijn eigenlijk heel simpel.

Hoe werkt het?
Getananny.nl is een online platform waar families en oppassers elkaar kunnen vinden. Via een overzichtelijke site kunt u eenvoudig zoeken naar een leuke, geschikte oppas voor uw kind(eren). Getananny.nl is géén gastouder- of bemiddelingsbureau. Wij denken dat u namelijk eenvoudig zelf een geschikte oppas kunt vinden. U legt al het contact dus zelf (of desgewenst oppassers met u).

Is het wel veilig?
Kinderen zijn uw kostbaarste bezit. Daarom raden wij u altijd aan eerst een kennismakingsgesprek met één of meerdere oppassers te voeren. Een advertentie kan veel zeggen, maar een onderonsje met de oppas zelf is natuurlijk een must. Zo weet u wie u in huis haalt.

En wat bieden jullie eigenlijk?
Een abonnement bij Getananny.nl kost eenmalig € 16,95 voor 3 maanden onbeperkte toegang. Benieuwd wat u hiervoor precies krijgt? Neem de rondleiding en zie hoe eenvoudig u de site gebruikt, en wat u voor uw abonnement krijgt! Heeft u hierna alsnog vragen, kijk dan in de veelgestelde vragen rubriek, of stuur ons een e-mail.

Rondleiding

Neem de rondleiding en zie hoe eenvoudig u de site gebruikt! Heeft u hierna alsnog vragen, kijk dan in de veelgestelde vragen rubriek, of stuur ons een e-mail.


Rondleiding door de site:sluiten