Rondleiding Familie

Ik zoek een oppas
U bent op zoek naar een oppas? Mooi, dan kunt u Getananny gebruiken om er een te vinden. Hoe dat precies werkt? We leggen het stap voor stap aan u uit.

Stap 1: hoeveel oppassers zijn er bij u in de buurt?

Allereerst is het belangrijk te weten wat ons aanbod bij u in de buurt is. Vul daarom op de homepagina uw postcode of woonplaats in en klik op 'Zoeken'. U ziet direct het aantal oppassers bij u in de buurt in een straal van 1 kilometer. De straal kunt u altijd uitbreiden om meer oppassers te vinden.

Stap 2: bekijk zoekresultaten

U krijgt vervolgens een lijst met oppassers die bij u in de buurt wonen. Dit kunt u ook gemakkelijk via de kaart bekijken. Zijn het te veel oppassers dan kunt u in onze filternavigatie uw zoekresultaten aanscherpen naar eigen wens!


Stap 3: bekijk een oppasadvertentie

De oppasadvertenties die uiteindelijk voldoen aan uw zoekcriteria kunt u daarna bekijken. Op een advertentie vindt u een korte introductie van de oppas, wanneer deze beschikbaar is, en eventueel referenties van andere families.
Stap 4: registreren

Heeft u een oppas gevonden? Dan kunt u zich bij ons registreren om deze oppas te contacteren. Tevens kunt u bij registratie ook zelf een advertentie aanmaken waar oppassers op kunnen reageren. U kunt een keuze maken uit drie abonnementen waarvan de voordeligste €16,95 bedraagt. Hiervoor kunt u:

- 3 maanden lang oppassers contacteren
- 3 maanden lang uw eigen advertentie online plaatsen
- 3 maanden lang uw oppascontacten beheren

* uw abonnement wordt niet stilzwijgend verlengd!


Mijn getananny.nl

Bent u ingelogd op getananny.nl dan komt u in 'Mijn getananny.nl' terecht. Dit is een inbox met alle berichten die u naar oppassers hebt gestuurd én die u van oppassers hebt ontvangen.
Zo houdt u uw oppaszaken overzichtelijk! Ook kunt u hier uw advertentie aanpassen, laatst bekeken oppasadvertenties terugzien, favoriete oppassers beheren, en andere instellingen wijzigen.


sluiten