Rondleiding Oppasser

Ik wil graag oppassen
Wil jij graag oppassen? Mooi, dan kan Getananny.nl je aan oppaswerk helpen. Hoe dat precies werkt? We leggen het stap voor stap aan je uit.

Stap 1: registreer je als oppas

Op getananny.nl kun je een advertentie aanmaken waarin je jezelf voorstelt aan ouders.
Op deze advertentie kun je een korte introductie van jezelf geven, een foto uploaden, aanvinken wanneer je tijd hebt om op te passen etc. Daarna wordt je advertentie geplaatst en kunnen ouders jouw advertentie vinden. Je krijgt nog de mogelijkheid om op social media aan te geven dat je oppaswerk zoekt via getananny.nl.
Zo gemakkelijk is het!
Stap 2: zelf zoeken naar oppaswerk

Wil je sneller oppaswerk vinden dan kun je na het registreren direct zoeken naar ouderadvertenties bij jou in de buurt. Vul je postcode of woonplaats in en zie hoeveel ouders er in jouw buurt op zoek zijn naar een oppas. Zijn het er veel dan kun je voorkeuren aanvinken in onze filternavigatie aan de linkerkant. Klik je op een advertentie dan opent deze en kun je de ouders benaderen.Mijn getananny.nl

Ben je ingelogd op getananny.nl dan kom je in 'Mijn getananny.nl' terecht. Dit is een inbox met alle berichten die je naar ouders hebt gestuurd én die je van ouders hebt ontvangen.
Zo hou je jouw oppaszaken overzichtelijk! Ook kun je hier je advertentie aanpassen, laatst bekeken familieadvertenties terugzien, favoriete families beheren, en andere instellingen wijzigen.


sluiten